Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Γκαράζ - Πίστες - Αυτοκινητόδρομοι

Γκαράζ - Πίστες - Αυτοκινητόδρομοι
Κατασκευαστής: Clementoni Κωδικός: 1000-17404
Μια πίστα γκαράζ γεμάτη διασκεδαστικές δραστηριότητες, κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Το αυτοκίνητο κάνει πραγματικές τούμπες όταν φτάνει στην κορυφή του ανελκυστήρα και στη βάση της ράμπας, ή τερματίζει τον αγώνα στο πλυντήριο αυτοκινήτων, με βούρτσες πλυσίματος που πραγματικά γυ..
24,99€
Κατασκευαστής: Giochi Preziosi Κωδικός: 057.ΒΜC02000
Το πιο "εκρηκτικό" παιχνίδι αγώνων γίνεται στην Πίστα-Εργοστάσιο Πυροτεχνημάτων, Boom City Racers! Τα Boom City Racers είναι τα πιο..."εκρηκτικά", συλλεκτικά αυτοκινητάκια ταχύτητας. Καθώς εκτοξεύονται από τον ειδικό εκτοξευτή τους και συγκρούονται με ο,τιδήποτε ή και μεταξύ τ..
24,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33097
Πολυτελές, πλήρες σετ 54 τεμαχίων, σε μπαουλάκι αποθήκευσης. Ένας ολόκληρος κόσμος εμπορικών μεταφορών και φορτίων, γεμάτος δράση! Με μηχανικές λειτουργίες φόρτωσης μέσω του φορτωτή ή των γερανών και τρένα μπαταρίας. ..
159,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33972
Ένα ολοκληρωμένο σιδηροδρομικό σετ Smart Tech με 37 τεμάχια, συμπεριλαμβανομένης μηχανής Smart Tech, σήραγγες δράσης, σταθμούς, φιγούρες, και πολλά άλλα. Κατέβασε την εφαρμογή Smart Tech Sound και πάρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ένα διαδραστικό παιχνίδι τελευταίας γενιάς! ..
179,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33757
Είναι ώρα να περάσει το πλοίο! Ξεκίνα να περιστρέφεις τη λαβή για να σηκώσεις τη γέφυρα και χαμήλωσε χειροκίνητα τις μπάρες εισόδου. Περιλαμβάνει δύο ράγες με κλίση για εύκολη σύνδεση με κάθε σιδηροδρομικό σετ. ..
34,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33698
Ανύψωσε, στρίψε και παράδωσε. Το βαγόνι με τον γερανό θα φέρει εις πέρας κάθε εργασία, και θα παραδώσει κάθε αγαθό. Γύρισε τη λαβή και πάρε το φορτίο πετρωμάτων από το βαγόνι. ..
15,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33889
Κάθε σημείο προσφέρει κάτι νέο, που σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Σήκωσε τον γερανό, βγάλε το επάνω μέρος και τοποθέτησέ το σε κάποιο άλλο σημείο της διαδρομής για να δημιουργήσεις δύο διαφορετικά σημεία. Πέρα από το πολυώροφο σιδηροδρομικό πέρασμα και τον μεγαλοπρεπή γερανό στην κορυφή, κάθε φ..
59,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33683
Η μακρύτερη γέφυρα της BRIO σε μεταφέρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω από το νερό. Η γέφυρα στέκεται σταθερά και συνδυάζοντάς τη με δύο σετ ραγών με ανοδική κλίση, μπορούν να σχηματιστούν δύο ξεχωριστές, μικρότερες γέφυρες. ..
29,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33210
Έτοιμοι για φόρτωση! Αυτό το σετ είναι γεμάτο με πολλά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων δύο φορτηγών και ενός τρένου που τραβά ένα βαγόνι γερανού, το οποίο μπορεί να ανυψώσει τα φορτία πάνω αλλά και έξω από τις ράγες. Πάρε τα φορτία πετρωμάτων από το τρένο και φόρτωσέ τα στα φορτηγά για ασφαλή μεταφ..
79,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33505
Επιβιβαστείτε! Το τέλειο τρένο που συμπληρώνει κάθε σιδηροδρομικό σετ, με μπροστινά, μεσαία και πίσω βαγόνια. Το τρένο αυτό είναι έτοιμο να οδηγήσει τους επιβάτες στον προορισμό τους. Περιλαμβάνει επιβάτη και οδηγό. ..
24,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33617
Σπρώξε την ατμομηχανή μπροστά και κοίτα την να κινείται όπως ακριβώς κινούνταν παλιότερα και οι πραγματικές ατμομηχανές! ..
10,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33727
Ένα ολοκληρωμένο, πρώτο σιδηροδρομικό σετ, για τους εκκολαπτόμενους οδηγούς τρένων! Με μαγνήτες που ενώνουν τα βαγόνια από όποια πλευρά και αν τα τοποθετήσεις. Ένα βαγόνι με χαρούμενους ήχους, ράγες για το τρένο σου, καθώς και μια πολύχρωμη γέφυρα, είναι στη διάθεσή σου για τα πρώτα σου ταξίδια! ..
49,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33204
Δύο κόσμοι, o οδικός και ο σιδηροδρομικός ενώνονται για να προσφέρουν έναν μοναδικό χώρο στάθμευσης με πολλαπλά επίπεδα διασκέδασης! Οδήγησε ως την κορυφή και πάρκαρε, κατέβα με την τσουλήθρα, ανεφοδιάσου στο επίπεδο 1 ή τοποθέτησε το αμάξι στη ράμπα στο επίπεδο 2, πάτησε το κουμπί και κοίτα το ν..
79,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33394
Παίξε από την αρχή! Συνδύασε το Σετ αυτό Επέκτασης με έξτρα ράγες και ανακάλυψε πολλά διαφορετικά στησίματα. Συνδύασε και δημιούργησε! Περισσότερες ράγες, περισσότερη διασκέδαση. ..
24,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33720
Μια σαφάρι περιπέτεια με ράγες στη σαβάνα. Πρόσεξε τον άτακτο πίθηκο που του αρέσει να κλέβει το φορτίο τροφίμων από το τρένο καθώς περνά! Περιλαμβάνει φιγούρα και μηχανή που βοηθά στην παράδοση των εμπορευμάτων. ..
34,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33512
Άλλαξε τρένο στη στιγμή! Βοήθησε τους επιβάτες να αλλάξουν τρένο πανεύκολα με αυτό το συναρπαστικό σιδηροδρομικό σετ. Το τρένο της μπλε γραμμής λειτουργεί με μπαταρίες και μεταφέρει τους επιβάτες στον σύγχρονο σιδηροδρομικό σταθμό, όπου και βρίσκεται  το τρένο της κόκκινης γραμμής. Με την πε..
129,00€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33213
Τώρα εσύ έχεις τον έλεγχο! Αυτή η τηλεκατευθυνόμενη μηχανή τρένου θα ακολουθήσει κάθε σου εντολή. To μοναδικό τηλεχειριστήριο έχει εύχρηστες λειτουργίες αναστροφής και σταματήματος καθώς και δύο διαφορετικές ταχύτητες προς τα εμπρός. Πίεσε τα κουμπιά για φωτεινά αλλά και ηχητικά εφέ. Το τρένο μπο..
34,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33404
Το άλογο και η αγελάδα πρέπει να μεταφερθούν στο βοσκοτόπι. Βοηθήστε τους να επιβιβαστούν στο τρένο, ξεδιπλώνοντας τη ράμπα. Κανένα ζώο δεν θα βιώνει συνωστισμό, καθώς το καθένα θα έχει το δικό του βαγόνι.  Χρησιμοποιήστε την μηχανή του τρένου για να πάτε τα ζώα μέχρι την τελική τους στάση. ..
24,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33319
Αν ψάχνεις για ένα νέο σετ για τον σιδηρόδρομο σου, είσαι στο σωστό μέρος. Αυτό το τρένο, το οποίο τροφοδοτείται από μπαταρίες είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και συμπεριλαμβάνει δύο βαγόνια, ένα γεμάτο με άνθρακα και ένα με περιστρεφόμενη μπετονιέρα καθώς και προβολείς που ανάβουν. ..
34,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33697
Φτάσε στον προορισμό σε χρόνο ρεκόρ! Το τρένο είναι έτοιμο να φύγει. Το βαγόνι μεταφοράς άνθρακα είναι γεμάτο και οι κινητήρες ήδη ξεκίνησαν να λειτουργούν. Ετοιμάσου για μια αξέχαστη βόλτα. ..
15,99€
Κατασκευαστής: Brio Κωδικός: 098.33866
Ένα τρένο έρχεται και είναι φορτωμένο μέχρι πάνω! Σήκωσε το φορτίο με τον γερανό – μπορεί να σηκώσει ακόμη και πολύ βαριά φορτία. Ξεκίνα να περιστρέφεις τον γερανό, χαμήλωσε τον βραχίονα και μετακίνησε το φορτίο στο φορτηγό με τη βοήθεια του μαγνήτη. Γρήγορα, το επόμενο φορτηγό-τρένο έχει ή..
14,99€
Κατασκευαστής: Just Toys Κωδικός: 254.890501
Χαρακτηριστικά: Σταθμός Chuggington. Ένα Ολοκληρωμένο σετ εκκίνησης με τον Wilson να κινείται μέσα στις ράγες του. Με διάδρομο  σε σχήμα «8»  και πρόσοψη τον σταθμό των chuggers. Χειροκίνητη πύλη διέλευσης.Όλα τα  chuggers Look Alive και Touch & Go μπορούν..
39,99€
Κατασκευαστής: Just Toys Κωδικός: 254.890601
Ένα μοναδικό πάρκο safari με πολλές λειτουργίες. Χαρακτηριστικά: • Mtambo & καλάθι ζώων με λειτουργία Touch & Go. Αγγίζεις μια φορά για να κινηθεί το Mtambo. Αγγίζεις μια φορά για να σταματήσει το Mtambo.• Η ενεργοποίηση της λειτουργίας Touch & Go ελέγχει την διέλε..
69,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: DWC84
Ετοιμαστείτε να ζήσετε ξανά τη δράση Dinotrux από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά αντιμετωπίζοντας τα D-Structs! Το σετ Πέτρινο Βουνό επιτρέπει στα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το ειδικό ασανσέρ για να μεταφέρουν τον χαρακτήρα Dinotrux στην κορυφή του φαραγγιού από όπου κατεβαίνει χάρη στην πέτρινη τ..
29,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGV69
To σετ πίστα Disney Cars της εταιρίας Mattel θα κρατήσει το παιδί απασχολημένο όσο θα διασκεδάζει. Εϊναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. ..
24,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGV70
To σετ πίστα Disney Cars της εταιρίας Mattel θα κρατήσει το παιδί απασχολημένο όσο θα διασκεδάζει. Εϊναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών. ..
44,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗDΝ02
Το σετ παιχνιδιού Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης προσφέρει ατελείωτες επιλογές παιχνιδιού με περισσότερα από 20 κομμάτια, που περιλαμβάνουν τον Κεραυνό Μακουίν, έναν χαρακτήρα τρακτέρ και αποθηκευτικό κάδο για να μεταφέρετε τις περιπέτειές σας παντού! Μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικές διατάξεις πίστ..
39,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗGΧ64
Τριπλή διασκέδαση! Οι μικροί μηχανοδηγοί μπορούν να φανταστούν απίθανες ιστορίες με 3 διαφορετικές διαμορφώσεις πίστας και 3 χαρακτήρες της σειράς Τόμας το Τρενάκι. Ο Tόμας είναι έτοιμος να μεταφέρει φορτία γύρω από το νησί του Σόντορ και με τη βοήθεια της Άννυ και της Κλάραμπελ, μπορεί επίσης να..
37,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗΗΝ26
?Τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν πολλές διαφορετικές διαμορφώσεις σιδηρόδρομου με αυτό το σετ "Τόμας το Τρενάκι - Builder Σετ 6 σε 1" της Fisher-Price®! Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κομμάτια για να δημιουργήσουν έξι διαφορετικές διαμορφώσεις και να στείλουν τον μηχανοκίνητο..
49,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗGΥ82
Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να διασκεδάσουν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τη σειρά Τόμας το Τρενάκι με αυτά τα σετ τρένων από την Fisher-Price®. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα μεταλλικό τρενάκι με αγαπημένους χαρακτήρες, όπως τον Τόμας, τον Πέρσι και τον Ντίζελ, για διασκεδαστι..
22,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗFW03
Τα παιδιά μπορούν να αναπαραστήσουν τον επικό αγώνα του Κυπέλλου Σόντορ από τη σειρά Τόμας το Τρενάκι, με αυτό το σετ σιδηρόδρομου της Fisher-Price®! Τα παιδιά μπορούν να τοποθετήσουν τα τρενάκια Τόμας και Κάνα στις πύλες εκκίνησης και να τραβήξουν τον μοχλό για να στείλουν τους δύο φίλους να..
39,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗGΧ65
Όταν ο Σκιφ βγαίνει στη στεριά, ο καλός του φίλος Τόμας, τον βοηθάει να τον οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Τα παιδιά μπορούν να στείλουν τους δύο φίλους να τρέξουν γύρω από τον σιδηρόδρομο, χρησιμοποιώντας τον μοχλό για να σηκώσουν τη γέφυρα εγκαίρως! ? Περιλαμβάνεται διαδρομή 1 μέτρου για να φτι..
44,99€
Κατασκευαστής: Fisher Price Κωδικός: ΗΜC28
Τα παιδιά μπορούν να ξαναζήσουν το συναρπαστικό ταξίδι του Tόμας από τη σειρά Τόμας το Τρενάκι: All Engines Go!™ με αυτό το μηχανοκίνητο σετ τρένου Περιπέτεια στην Σπηλιά των Κρυστάλλων από τη Fisher-Price®. Με 9 κομμάτια διαδρομών, μια ανατρεπόμενη γέφυρα, διασκεδαστικές λεπτομέρειες κ..
37,99€