Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Hot Wheels

Hot Wheels
Κατασκευαστής: Kidztech Κωδικός: 254.83169
Νέα γενιά αυτοκινητοδρόμων Hot Wheels Anti Gravity.Ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος Hot Wheels για αμέτρητους αγώνες! Μήκος διαδρομής 13,00 μέτρα με μαγνητικές ράγες για ανάποδη οδήγηση. 4 αυτοκινητάκια Hot Wheels με φώτα που ανάβουν. Στροφές και διαδρομή δύο ορόφ..
149,99€
Κατασκευαστής: Kidztech Κωδικός: 254.83161
Νέα γενιά αυτοκινητοδρόμων Hot Wheels Anti Gravity.Ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος Hot Wheels για αμέτρητους αγώνες! Μήκος διαδρομής 6,60 μέτρα με μαγνητικές ράγες για ανάποδη οδήγηση. 2 αυτοκινητάκια Hot Wheels με φώτα που ανάβουν. Στροφές κατά τη διαδρομή του α..
89,99€
Κατασκευαστής: Kidztech Κωδικός: 254.83162
Νέα γενιά αυτοκινητοδρόμων Hot Wheels Anti Gravity.Ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος Hot Wheels για αμέτρητους αγώνες! Μήκος διαδρομής 7,60 μέτρα με μαγνητικές ράγες για ανάποδη οδήγηση. 2 αυτοκινητάκια Hot Wheels με φώτα που ανάβουν. Στροφές, loupes και ..
99,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥΝ19
Μία συλλογή με οχήματα Hot Wheels® κλίμακας 1:64 που θα αγαπήσουν τα παιδιά και οι συλλέκτες. Η συλλογή Cult Racers περιλαμβάνει μία ποικιλία οχημάτων με ρεαλιστικές λεπτομέρειες και απίθανα σχέδια που αγαπούν οι συλλέκτες και οι οπαδοί των αγωνιστικών οχημάτων όλων των ηλικιών. Τα παιδιά θα ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΤΤ94
Ένας άγριος γορίλας απειλεί να χτυπήσει με μια μεγάλη νταλίκα το βενζινάδικο και το συνεργείο επισκευής ελαστικών Hot Wheels™ και μόνο τα παιδιά με τις φοβερές δεξιότητές τους μπορούν να τον σταματήσουν!Το μεγάλο αυτό σετ περιλαμβάνει έναν ρυθμιζόμενο εκτοξευτή με τρεις επιλογές για να νική..
49,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GCΚ39
Αυτό το φορτηγό Hot Wheels® προσφέρει τη δράση που αγαπούν τα παιδιά. Όταν συγκρουστεί, διαλύεται εκτοξεύοντας τα αυτοκινητάκια! Με μοντέρνο σχεδιασμό και απίθανα χαρακτηριστικά για πολλές ώρες παιχνιδιού. Επανέρχεται εύκολα στην αρχική του μορφή. Περιλαμβάνεται 1 αυτοκινητάκι Hot Wheels ..
12,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥΝ28
Η συλλογή ??Hot Wheels® τιμά θρυλικές στιγμές του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του αθλητισμού με μοντέλα αγαπημένων αυτοκινήτων κλίμακας 1:64. Τα τέσσερα σετ έχουν θέμα τις ταινίες Fast & Furious, το Muppet Show, τον Batman και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020. Κάθε σετ περιλαμβάν..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΒW75
Το Fast & Furious™ είναι το παγκόσμιο franchise ταινιών γεμάτο δράση, ταχύτητα, ακροβατικά και πολύ δυνατά αυτοκίνητα.Η σειρά με τα μεταλλικά αυτοκινητάκια Fast Furious™ περιλαμβάνει νέα και μοναδικά, συλλεκτικά οχήματα που επιτρέπουν στα παιδιά και τους οπαδούς των ταινιών να ξαν..
7,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΒG25
Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Mario Kart™ και να κάνουν αγώνες ταχύτητας και τρελά άλματα με τα Hot Wheels® Mario Kart™ 1:64!Δώστε ταχύτητα στη φαντασία τους επιλέγοντας τον αγαπημένο τους παίκτη Mario Kart™ μεταξύ πολλών χαρακτήρων. Συνδυάσ..
5,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: DΚΤ27
Εμπνευσμένα από περιπέτειες των σούπερ ηρώων της Marvel, όπως ο Spiderman, ο Ironman κα. Περιλαμβάνει 1 αυτοκινητάκι. Καθένα πωλείται ξεχωριστά. Σχέδια και χρώματα μπορεί να διαφέρουν.  ..
12,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΝΒ05
Σε αυτό το σετ με τη μεγάλη πίστα και τον προωθητή τα Monster Trucks συνεργάζονται με τα αυτοκινητάκια Hot Wheels για να νικήσουν τον θανατηφόρο Σκορπιό! Το σετ περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό όχημα Monster Truck με τεράστιες ρόδες και ένα αυτοκινητάκι Hot Wheels κλίμακας 1:64. ..
49,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΥJ44
Aυτά  τα  οχήματα  Hot  Wheels®  κλίμακας  1:64  είναι  ιδανικά  για  συναρπαστικούς  αγώνες  και  συγκρούσεις!  Ανταγωνίζονται  σώμα  με  σώμα  με  τις  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ρόδες  τους!  ..
5,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GCF94
Συντρίψτε τον ανταγωνισμό με φοβερά Monster Trucks Oχήματα Hot Wheels® κλίμακας 1:43 με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ρόδες! Κάντε σκόνη τα άλλα αυτοκινητάκια με αυτά τα οχήματα που έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ρόδες και απίθανα χαρακτηριστικά σύγκρουσης! Όταν συγκρούονται ή χτυπάνε ένα εμπόδιο, διαλύονται με τρεις διαφορετι..
7,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GWW13
Μεταμορφώστε τα αυτοκίνητα Hot Wheels® σε Monster Trucks με τον επαναστατικό Monster Maker! Ενσωματώνει Monster Trucks και αυτοκίνητα Hot Wheels® κλίμακας 1:64 προσφέροντας έναν ολοκαίνουργιο τρόπο παιχνδιού. Το σετ διαθέτει πέντε σασί διαφορετικών χρωμάτων, ενώ το κάθε σασί συνοδεύεται α..
7,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥL09
Τα σετ παιχνιδιού Hot Wheels® Monster Trucks Hero Play επιτρέπουν στα παιδιά να κάνουν μάχες μεταξύ άγριων πλασμάτων και των ηρωικών αντιπάλων τους!Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους καθώς βάζουν στη μάχη το συμπεριλαμβανόμενο όχημα κλίμακας 1:64 και αντιμετωπίζουν την πρόκλη..
13,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΚΥ01
Δύο διαφορετικά σετ εκτοξευτών για την απόλυτη δράση με αυτοκινητάκια Hot Wheels® ΚΑΙ Hot Wheels® Monster Trucks! Εμπνευσμένα από τα αγαπημένα Monster Trucks: Shark Wreak™ και Bone Shaker™! Τα παιδιά φορτώνουν το αυτοκινητάκι και το Monster Truck και εκτοξεύουν. Τα σετ συνδέον..
15,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVΚ48
Το Hot Wheels® Monster Trucks Σούπερ Ρόδα κλείνει και έχει λαβή για μεταφορά και ανοίγει για να αποκαλύψει μια κορυφαία αρένα κόλπων για πολλές συγκρούσεις και αποθήκευση. To σετ συναρμολογημένο έχει 88 εκ. μήκος και απίθανα χαρακτηριστικά. Η τεράστια ρόδα περιλαμβάνει ένα όχημα Tiger Sh..
24,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΥJ64
Οχήματα  Hot  Wheels®  Monster  Trucks  κλίμακας  1:64  έτοιμα  να  διαλύσουν  τους  αντιπάλους  τους!  Αυτά  τα  δύο  Monster  Trucks  οχήματα  είναι  πανέτοιμα  να  αναμετρηθούν &nb..
10,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: DΡΒ70
Ανακαλύψτε με τα Hot Wheels® νέους, καινοτόμους τρόπους παιχνιδιού που εμπνέουν τη δημιουργικότητα και τη μάθηση καθώς διασκεδάζετε! Ξεκινήστε με τα Οχήματα Speed Winders™ Track Stars™ κλίμακας 1:64 χρησιμοποιώντας λαστιχάκια για να δώσετε ώθηση. Κουρδίστε για ταχύτητα καθώς τυλίγ..
3,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΒF81
Τα παιδιά μπορούν να αναμετρηθούν με τους φίλους τους σε αγώνες δράσης και επικά κόλπα! Τα παιδιά μπορούν να τεστάρουν τις ικανότητές τους σε 3 προκλήσεις που περιλαμβάνουν ντριφτ, αγώνα ταχύτητας και μια τολμηρή ανάβαση σε λόφο. Στο σετ Πίστας Drift Master Champion™ τεστάρετε την ακρίβειά ..
15,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GJL14
Νέο για το 2020, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ πρόκληση στο ΨΗΛΟΤΕΡΟ Γκαράζ μέχρι τώρα, που προσφέρει ατελείωτες ιστορίες και παιχνίδι δράσης!Αυτό το τεράστιο γκαράζ, που εμπνέει τη φαντασία των παιδιών, έχει χώρο στάθμευσης για περισσότερα από 100 αυτοκινητάκια και έναν εχθρικό Ρομποδεινόσαυρο!Τα παιδιά ανεβά..
139,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: 5785
Τα πιο γρήγορα και αγαπημένα αυτοκινητάκια των αγοριών!Σε νέα, αμέτρητα μοντέλα και σχέδια για την πιο μεγάλη συλλογή!!! ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΚF36
Για τους φίλους των Hot Wheels και του Batman αυτή η συλλογή περιλαμβάνει 6 αυτοκινητάκια με ρεαλιστικές λεπτομέρειες απο τις ταινίες του Batman! Φτιάξε την απόλυτη συλλογή!  ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: DΜL69
Hot Wheels Beatles Αυτοκινητάκια - 5 Σχέδια ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΚD22
Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει τα καλύτερα μοντέλα της Honda για τους λάτρεις των Hot Wheels! Με ρεαλιστικές λεπτομέρειες, η συλλογή περιλαμβάνει τα μοντέλα Honda Odyssey, Honda S2000, Honda Racer™, Honda Monkey Z50, Honda Civic Si, '90 Honda Civic EF και το 1985 Honda CR-X. ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GWΒ36
Τα παιδιά διαλέγουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Mario Kart και τρέχουν σε τρελούς αγώνες και ακροβατικά κόλπα με τα σετ 4 αυτοκινήτων Hot Wheels® Mario Kart! Κάθε σετ περιλαμβάνει τέσσερα μεταλλικά αυτοκινητάκια Hot Wheels® Mario Kart, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού μοντέλου...
22,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GWΝ97
Η Επιβράβευση των Παιδιών Ποτέ Δεν Ήταν Τόσο Εύκολη!Δημιουργήστε και Μεγαλώστε έναν Μοναδικό Κόσμο Hot Wheels®! ..
15,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GDG44
Μία συλλογή Hot Wheels® με ρεαλιστικά αντίγραφα αυτοκινήτων Honda, κλίμακας 1:64, ιδανική για συλλέκτες και λάτρεις των αυτοκινήτων. Αυτή η συλλογή Honda περιλαμβάνει ρεαλιστικά αντίγραφα αυτοκινήτων που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της Honda. Κάθε όχημα είναι αγαπημένη επιλογή για τους συλλέκ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥΝ21
Συλλογή με οχήματα Hot Wheels® κλίμακας 1:64 που θα αγαπήσουν τα παιδιά, οι συλλέκτες και οι λάτρεις των αυτοκινήτων. Κάθε όχημα έχει ρεαλιστικές λεπτομέρειες και απίθανα σχέδια που θα αγαπήσουν οι συλλέκτες και οι οπαδοί των αγωνιστικών οχημάτων όλων των ηλικιών.Τα ?Hot Wheels® εμπνέουν ..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: 54886
Μεγάλη ποικιλία, τυχαία επιλογή συσκευασίας.Τα Hot Wheels και σε συσκευασία των 10! Με ένα αποκλειστικό αυτοκινητάκι να περιλαμβάνεται! ..
14,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: Η7045
Τα πιο γρήγορα αυτοκινητάκια τώρα και σε συσκευασία των 20 τεμαχίων! ..
25,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: Κ5904
Για την πιο γρήγορη συλλογή με τα Hot Wheels αυτοκινητάκια σε συσκευασία των 3! ..
4,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: 1806
Τα πιο γρήγορα αυτοκινητάκια σε συσκευασία των 5 τεμαχίων! ..
8,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥΝ20
Μία συλλογή με οχήματα Hot Wheels® κλίμακας 1:64 που θα αγαπήσουν τα παιδιά και οι συλλέκτες. Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει ρεαλιστικά αντίγραφα αυτοκινήτων με φανταστικές λεπτομέρειες και σχέδια που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Αγαπημένα μοντέλα αυτοκινήτων για συλλέκτες και λά..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΤΗ84
Καινοτόμος  Εκτοξευτής  σε  μικρό  μέγεθος  και  αυτοκινητάκι  Hot  Wheels®  για  παιχνίδι  δράσης  όπου  κι  αν  βρίσκεστε!  Τα  παιδιά  μπορούν  να  κάνουν  αγώνες  ταχύτητας  ..
5,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΤΗ79
Αυτή η συλλογή προσφέρει κλασικό παιχνίδι Hot Wheels® με αγαπημένα αυτοκίνητα, πορτοκαλί διαδρομή και εκτοξευτή.Τα παιδιά μπορούν να κάνουν άλματα, να εκτοξευτούν πάνω από τη φλόγα, να τρέξουν στο λουπ ή να κάνουν τέσσερα διαφορετικά κόλπα.Πόσο ψηλά, πόσο μακριά, πόσο γρήγορα θα πάνε;Τέσσερα ..
7,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΚΥ00
Μία αυθεντική πίστα με λουπ Hot Wheels® για επικές αναμετρήσεις! Αυτή η καταπληκτική πίστα, σας επιτρέπει να κάνετε αγώνες ταχύτητας με το αγαπημένο σας αυτοκινητάκι Hot Wheels® και τα σούπερ δυνατά Hot Wheels® Monster Trucks. Ποιος θα κερδίσει; Το λουπ είναι εμπνευσμένο από τις ΜΕΓΑΛ..
24,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΗR48
Η νταλίκα Hot Wheels® είναι ένα μεγάλο φορτηγό για μεγάλες περιπέτειες και αμέτρητες ιστορίες. Αυτή η μεγάλη νταλίκα μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 50 αυτοκινητάκια στα έξι επεκτάσιμα επίπεδά του - και αυτό είναι μόνο η αρχή! Στο πίσω μέρος της νταλίκας υπάρχει μία ράμπα που κατεβαίνει για να ..
19,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FLF56
Μία απίθανη συλλογή με νταλίκες κλίμακας 1:64 ιδανική για μικρούς και μεγάλους συλλέκτες αυτοκινήτων. Μοναδικά διάσημα μοντέλα με ρεαλιστικές λεπτομέρειες και καταπληκτικά σχέδια που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις αυτοκινήτων. Κάθε όχημα έχει αγαπηθεί από συλλέκτες και οπαδούς των αγώνων ταχύτητας ό..
12,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVG37
Σετ Hot Wheels® που... επαναπροσδιορίζει την έννοια της αποθήκευσης και τους αγώνες Hot Wheels® σε μία νταλίκα γεμάτη εκπλήξεις. Τα μικρά παράθυρα στην νταλίκα δείχνουν τα περισσότερα από 20 αυτοκίνητα Hot Wheels® που μπορεί να μεταφέρει και όταν τα παιδιά τραβούν το μάνταλο στο ..
29,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΒFΜ60
Τα Hot Wheels® Track Stars™ είναι έτοιμα για αγώνες! Σχεδιασμένες να λειτουργούν με άλλες πίστες Hot Wheels® (πωλούνται ξεχωριστά), οι μεταλλικές νταλίκες μπορούν να κατέβουν με ταχύτητα τη διαδρομή, να περάσουν μέσα από λουπ και άλλα πολλά! Τα παιδιά θα θέλουν να τις συλλέξουν όλες..
4,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVD30
Τα παιδιά διαλέγουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Mario Kart και τρέχουν σε τρελούς αγώνες και ακροβατικά κόλπα με ένα μεταλλικό αυτοκινητάκι Hot Wheels® κλίμακας 1:64 και ένα ανεμόπτερο, ακριβώς όπως στα βιντεοπαιχνίδια! Η φαντασία τους εκτοξεύεται όταν επιλέγουν τον αγαπημένο τους παίκτη..
8,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GJW48
Αυτή η συλλογή Hot Wheels®με 6 αυτοκινητάκια κλίμακας 1:64 και ένα ακόμα αυτοκινητάκι chase car έχουν φινίρισμα χρωμίου και πέρλας και είναι ιδανικά για παιδιά και συλλέκτες αυτοκινήτων.Μερικά από τα πιο γνωστά συλλεκτικά αντίγραφα που έγιναν ποτέ, όπως τα Fast-Bed Hauler™, '55 Chev..
1,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥC80
Αυτό το σετ Hot Wheels® Monster Trucks 3 σε 1, περιλαμβάνει το διάσημο όχημα Monster Trucks Demo Derby και ένα πλαστικό όχημα σύγκρουσης, δύο εκτοξευτές με μικρό κομμάτι πίστας και δύο ράμπες για να μιμηθούν τα παιδιά επικούς αγώνες και συγκρούσεις στην αρένα! Συναρπαστικοί αγώνες, άλματα, κό..
17,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVΚ08
Ο Κόσμος Δράσης των Hot Wheels® Monster Trucks ..
12,99€
Εμφάνιση 1 έως 48 από 62 (2 Σελ.)