Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Ninjago

Ninjago
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71804
Ετοιμάσου να ενώσεις δυνάμεις με τον Arin και την απίστευτη εξωστολή του καθώς πολεμούν έναν μοχθηρό Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα! Μπες μέσα στην εξωστολή με το μεγάλο της σπαθί και την περιστρεφόμενη λεπίδα, αλλά πρόσεχε - ο Πολεμιστής Λύκος με Μάσκα μπορεί να πετάξει στον ουρανό με το πανίσχυρο γκλά..
14,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71811
Ένωσε δυνάμεις με την ομάδα των νίντζα καθώς διασχίζουν το Δάσος των Σκιών με ένα σούπερ κουλ Ninja Off-Road Buggy Car. Ο Arin βρίσκεται στο κόκπιτ του οχήματος με το Μωρό Ρίγιου να πετάει δίπλα του, καθώς ο Αναρριχητής Cole αιωρείται μέσα στα δέντρα με τον γάντζο αναρρίχησης. Πρέπει να αντιμετωπ..
52,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71803
Ετοιμάσου για μάχες νίντζα γεμάτες δράση καθώς ο Arin Ανερχόμενος Δράκος αντιμετωπίζει έναν Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα! Βάλε τον Arin στην πλάτη του δράκου, χτύπα προς τα κάτω την ουρά του και δες τον Arin να ενισχύεται από τη δύναμη δράκου και να ξεχύνεται στη μάχη! Μπορεί να ρίξει κάτω τον μοχθηρό..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71806
Η Εξωστολή διαθέτει κόκπιτ και είναι οπλισμένη με ένα σφυρί για να πολεμήσει τον μοχθηρό Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα στο Δάσος των Σκιών. Και τώρα, για πρώτη φορά, μπορείς να συνδυάσεις μέρη από 3 τρομερές εξωστολές νίντζα τις οποίες πιλοτάρουν ο Cole, η Σόρα και ο Kai για να δημιουργήσεις τη δική σο..
19,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71787
Εξάσκησε τις ικανότητές σου μαζί με τη Νία, τον Κάι και τον Μάστερ Γου στο Ντότζο των Νίντζα. Βελτίωσε τη δύναμη και την ευκινησία σου στον χώρο προπόνησης στην πίστα εμποδίων, αλλά να είσαι σε εγρήγορση γιατί ο Σκελετός Κυνηγός θέλει να μπει μέσα! Ετοιμάσου να τρέξεις με το νίντζα αυτοκίνητο ή μ..
64,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71809
Ετοιμάσου να πετάξεις στον ουρανό και να εφορμήσεις στη μάχη με τον Egalt τον Μάστερ Δράκο! Στο έδαφος, ένωσε δυνάμεις με τον Λόιντ, τη Sora και τη Nya που κραδαίνουν τα κατάνα τους καθώς αντιμετωπίζουν τον Λορντ Ρας που είναι οπλισμένος με ένα σφυρί και τον Σίντερ με το σπαθί του. Πρέπει να προσ..
74,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71782
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Κόουλ και τον δράκο της γης για μια γεμάτη δράση σύγκρουση με τον μοχθηρό Σκελετό Σκορπιό.Πρόσεχε - ο σκελετός πολεμιστής είναι πάνω σε ένα επικίνδυνο πλάσμα σκορπιό και οπλισμένος με ένα δρεπάνι!Για να τον νικήσεις, αναβάθμισε τον δράκο σε ένα μεγαλύτερο και πιο δυν..
34,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71784
Πέτα ψηλά στον ουρανό με τον Τζέι στο σούπερ κουλ Τζετ Κεραυνού για να προστατεύσεις την Πόλη του NINJAGO®! Έχε τον νου σου για κακούς καθώς περιπολείς πάνω από το σπίτι των νίντζα. Όταν προσγειωθείς, αναβάθμισε το τζετ για να το κάνεις μεγαλύτερο και πιο απειλητικό, προσθέτοντας χρυσές λεπίδ..
9,99€
LEGO NINJAGO - JAY'S MECH BATTLE PACK (71805) LEGO NINJAGO - JAY'S MECH BATTLE PACK (71805)
Νέο
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71805
Ένωσε δυνάμεις με τον Jay και τον Μάστερ Λόιντ για να αντιμετωπίσεις 2 μέλη του μοχθηρού στρατού Λύκων με Μάσκα στην άκρη του Δάσους των Σκιών. Μπες μέσα στην εξωστολή και πήγαινε στη μάχη κραδαίνοντας το μεγάλο χρυσό σπαθί της και εκτοξεύοντας καρφιά από 2 πανίσχυρους εκτοξευτές. Αλλά πρόσεχε - ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71785
Ετοιμάσου για μια επική μάχη καθώς ο Τζέι με την πιο πανίσχυρη εξωστολή του και την συμπολεμίστρια νίντζα Νία αντιμετωπίζουν 2 επικίνδυνους σκελετούς πολεμιστές. Πρόσεχε! Ο Σκελετός Βασιλιάς και ο Σκελετός Κυνηγός είναι έτοιμοι να τους νικήσουν με τη διπλή βαλλίστρα που είναι γεμάτη με 4 βελάκια ..
84,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71808
Η Εξωστολή Στοιχείου Φωτιάς του Κάι κρατάει ένα χρυσό σπαθί για να μπορεί, μαζί με τον Ζέιν, να αντιμετωπίσει τον Τζορντάνα και τον Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα μπροστά στο ντότζο των σκιών. Τώρα, για πρώτη φορά, μπορείς να συνδυάσεις μέρη από 3 τρομερές εξωστολές νίντζα τις οποίες πιλοτάρουν η Sora, ..
29,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71783
Μπες στη μάχη μαζί με τον Κάι σε μια εξωστολή πάνω στην πανίσχυρη μοτοσικλέτα του. Εκείνος και η Νία πρέπει να νικήσουν τους σκελετούς πολεμιστές! Ο Σκελετός Βασιλιάς είναι οπλισμένος με σπαθί και ο Σκελετός Κυνηγός έχει μια αξίνα και ένα σπαθί. Μπορείς να νικήσεις αναβαθμίζοντας τη μηχανή νίντζα..
44,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71780
Βοήθησε τον Κάι να μεταμορφώσει το σούπερ κουλ Νίντζα Αγωνιστικό Αυτοκίνητο για γρήγορες, συγκλονιστικές περιπέτειες στην Πόλη του NINJAGO®! Μπες στο κόκπιτ και κάνε μια βόλτα με το εκτός δρόμου όχημα, με τα τεράστια λάστιχα και τη χρυσή αεροτομή. Όταν σταματήσεις, άλλαξε τους τροχούς και ανα..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71801
Ετοιμάσου για επικές μάχες νίντζα καθώς ο Kai Ανερχόμενος Δράκος αντιμετωπίζει έναν Φρουρό Λύκο με Μάσκα! Βάλε τον Kai στην πλάτη του δράκου, χτύπα προς τα κάτω την ουρά του και δες τον Kai να ενισχύεται από τη δύναμη δράκου! Μπορεί να ρίξει κάτω τον μοχθηρό πολεμιστή λύκο και να αποφύγει τη βαλλ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71788
Πρέπει να είσαι γρήγορος – ο Σκελετός Φρουρός έκλεψε το πολύτιμο Χρυσό Δρακόσπαθο! Πρέπει να ενώσεις δυνάμεις με τον Λόιντ πάνω στην απίθανη μοτοσικλέτα του για να πιάσεις τον μοχθηρό σκελετό πολεμιστή και να πάρεις πίσω το σπαθί. Ανέβασε στροφές στη μηχανή και ετοιμάσου για μια εκπληκτικά ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71759
Σειρά βασισμένη στην ταινία και στην τηλεοπτική σειρά Ninjago με οχήματα, φιγούρες και μυθικά πλάσματα θα σας ρίξουν στην μάχη με τις εχθρικές δυνάμεις και θα σας μάθουν τα μυστικά των ninja. Τα παιχνίδια Lego έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντ..
39,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71765
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τους Τζέι, Κάι, Ζέιν και Κόουλ για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό 4-σε-1 ρομποτικό όχημα ώστε να αντιμετωπίσουν την επίθεση των φιδιών! Κάθε νίντζα δεν μπορεί να νικήσει μόνος του τον Μηχανικό Κόμπρα και τον Καταστροφέα Βόα, αλλά όταν ενώνονται σαν ομάδα με μια ρομποτι..
109,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71766
Πρόσεχε – ο Λόιντ και η Νία δέχονται επίθεση από έναν στρατό επικίνδυνων φιδιών. Η Ιπτάμενη Οχιά είναι οπλισμένη με σπαθιά και μπορεί να ανυψωθεί στον αέρα με το τζετ πακ της, ενώ ο Δυναμίτης Πύθωνας εκτοξεύει βολές από τον καταπέλτη στο έδαφος. Πρέπει να προπονήσεις τον άγριο δράκο του Λόι..
69,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71807
Η Εξωστολή της Sora είναι οπλισμένη με ένα μεγάλο σπαθί και περιστρεφόμενη λεπίδα για να πολεμήσει έναν μοχθηρό Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα-Νύχια στο Δάσος των Σκιών. Και τώρα, για πρώτη φορά, μπορείς να συνδυάσεις μέρη από 3 τρομερές εξωστολές νίντζα τις οποίες πιλοτάρουν ο Cole, η Sora και ο Kai γι..
19,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71810
Πέτα ψηλά στον ουρανό πάνω από το Δάσος των Σκιών με τον Young Dragon Riyu. Μετά εφόρμησε στη μάχη με τον Arin στην πλάτη του, που κρατάει ένα γάντζο αναρρίχησης και ένα σπαθί κατάνα για να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο Πολεμιστή Λύκο με Μάσκα. Πίσω στο έδαφος, μπορείς να ενώσεις δυνάμεις με τη S..
14,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71786
Κατέβα από τους ουρανούς με τον Ζέιν και τον τρομερό Δράκο Πάγου για να αντιμετωπίσεις 3 μοχθηρούς σκελετούς πολεμιστές. Μπες στην επίθεση με τα κοφτερά παγωμένα νύχια του δράκου, την ουρά και την παγωμένη ανάσα του! Όταν κερδίσεις τη σύγκρουση, ανακατασκεύασε το μοντέλο σε έναν εντυπωσιακό πολεμ..
109,99€
Εμφάνιση 1 έως 26 από 26 (1 Σελ.)