Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Ninjago

Ninjago
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71748
Γίνε ο καπετάνιος του φοβερού καταμαράν των νίντζα σε μια εκπληκτική ναυμαχία εναντίον των Φυλάκων! Μπες σε λειτουργία επίθεσης και πυροδότησε τους εκτοξευτές με ελατήρια. Γουάου! Το πανίσχυρο μαχητικό καταμαράν των Φυλάκων, που χωρίζεται σε 3 ξεχωριστά σκάφη, το ένα με φυλακή, προσπαθεί να σε βυ..
74,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71787
Εξάσκησε τις ικανότητές σου μαζί με τη Νία, τον Κάι και τον Μάστερ Γου στο Ντότζο των Νίντζα. Βελτίωσε τη δύναμη και την ευκινησία σου στον χώρο προπόνησης στην πίστα εμποδίων, αλλά να είσαι σε εγρήγορση γιατί ο Σκελετός Κυνηγός θέλει να μπει μέσα! Ετοιμάσου να τρέξεις με το νίντζα αυτοκίνητο ή μ..
64,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71782
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Κόουλ και τον δράκο της γης για μια γεμάτη δράση σύγκρουση με τον μοχθηρό Σκελετό Σκορπιό.Πρόσεχε - ο σκελετός πολεμιστής είναι πάνω σε ένα επικίνδυνο πλάσμα σκορπιό και οπλισμένος με ένα δρεπάνι!Για να τον νικήσεις, αναβάθμισε τον δράκο σε ένα μεγαλύτερο και πιο δυν..
34,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71784
Πέτα ψηλά στον ουρανό με τον Τζέι στο σούπερ κουλ Τζετ Κεραυνού για να προστατεύσεις την Πόλη του NINJAGO®! Έχε τον νου σου για κακούς καθώς περιπολείς πάνω από το σπίτι των νίντζα. Όταν προσγειωθείς, αναβάθμισε το τζετ για να το κάνεις μεγαλύτερο και πιο απειλητικό, προσθέτοντας χρυσές λεπίδ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71785
Ετοιμάσου για μια επική μάχη καθώς ο Τζέι με την πιο πανίσχυρη εξωστολή του και την συμπολεμίστρια νίντζα Νία αντιμετωπίζουν 2 επικίνδυνους σκελετούς πολεμιστές. Πρόσεχε! Ο Σκελετός Βασιλιάς και ο Σκελετός Κυνηγός είναι έτοιμοι να τους νικήσουν με τη διπλή βαλλίστρα που είναι γεμάτη με 4 βελάκια ..
84,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71760
Έλα μαζί με τον Τζέι και τον Δράκο Κεραυνών για να αντιμετωπίσετε τη μοχθηρή Ιπτάμενη Οχιά, που είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει προβλήματα! Μην αφήσεις το εξοπλισμένο με τζετ πακ φίδι να κλέψει το όπλο του Τζέι και να πετάξει μακριά! Αναβάθμισε τον Τζέι με μια κουκούλα και σπαθί και τον τρομερ..
19,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71783
Μπες στη μάχη μαζί με τον Κάι σε μια εξωστολή πάνω στην πανίσχυρη μοτοσικλέτα του. Εκείνος και η Νία πρέπει να νικήσουν τους σκελετούς πολεμιστές! Ο Σκελετός Βασιλιάς είναι οπλισμένος με σπαθί και ο Σκελετός Κυνηγός έχει μια αξίνα και ένα σπαθί. Μπορείς να νικήσεις αναβαθμίζοντας τη μηχανή νίντζα..
44,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71780
Βοήθησε τον Κάι να μεταμορφώσει το σούπερ κουλ Νίντζα Αγωνιστικό Αυτοκίνητο για γρήγορες, συγκλονιστικές περιπέτειες στην Πόλη του NINJAGO®! Μπες στο κόκπιτ και κάνε μια βόλτα με το εκτός δρόμου όχημα, με τα τεράστια λάστιχα και τη χρυσή αεροτομή. Όταν σταματήσεις, άλλαξε τους τροχούς και ανα..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.70688
Βοήθησε τον Κάι να βελτιώσει τις ικανότητές του στο Σπιντζίτσου με αυτήν την εκπληκτική νίντζα σβούρα. Τοποθέτησέ τον στο εσωτερικό της σβούρας, τράβηξε το κορδόνι και δες τον να στριφογυρίζει ξέφρενα. Είναι σημαντικό να τελειοποιήσει την ισορροπία του. Ανάθεσέ του δοκιμασίες, κάνοντας τον πύργο ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71781
Ετοιμάσου για συνταρακτικές μάχες καθώς βαδίζεις προς τη δράση με τον Χρυσό Λόιντ και την εξωστολή του για να πολεμήσεις τον Σκελετό Πολεμιστή! Πρέπει να προσέχεις τον μοχθηρό σκελετό πολεμιστή και τα συνοδευτικά όπλα της εξωστολής του. Αναβάθμισε την εξωστολή του Χρυσού Λόιντ σε πλήρη δύναμη προ..
19,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71788
Πρέπει να είσαι γρήγορος – ο Σκελετός Φρουρός έκλεψε το πολύτιμο Χρυσό Δρακόσπαθο! Πρέπει να ενώσεις δυνάμεις με τον Λόιντ πάνω στην απίθανη μοτοσικλέτα του για να πιάσεις τον μοχθηρό σκελετό πολεμιστή και να πάρεις πίσω το σπαθί. Ανέβασε στροφές στη μηχανή και ετοιμάσου για μια εκπληκτικά ..
9,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71763
Βοήθησε τον Λόιντ να κατασκευάσει ένα μεγαλύτερο, ισχυρότερο και γρηγορότερο νίντζα όχημα για να αντιμετωπίσει τους μοχθηρούς πολεμιστές-φίδια. Ωχ – ο Μηχανικός Κόμπρα καταφτάνει πάνω σε ένα τετράτροχο με φλογοβόλο, ενώ ο Δυναμίτης Πύθωνας έχει όπλο και δυναμίτη! Μπορείς να κατασκευάσεις το..
29,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71774
Ετοιμάσου για την τελική, επική αναμέτρηση της τηλεοπτικής σειράς NINJAGO®: Crystallized! Πρέπει να βοηθήσεις τον νίντζα να πάρει πίσω τα όπλα στοιχείων που έπιασε ο στρατός από Βεντζστόουν. Πρόσεχε: είναι όλοι οπλισμένοι με τα δικά τους επικίνδυνα όπλα. Μπες στη μάχη μαζί με τον Λόιντ πάνω σ..
159,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71759
Σειρά βασισμένη στην ταινία και στην τηλεοπτική σειρά Ninjago με οχήματα, φιγούρες και μυθικά πλάσματα θα σας ρίξουν στην μάχη με τις εχθρικές δυνάμεις και θα σας μάθουν τα μυστικά των ninja. Τα παιχνίδια Lego έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντ..
39,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71767
Έλα μαζί με τους νίντζα στο μυστικό τους ντότζο όπου μαθαίνουν πώς να γίνουν μάστερ του Σπιντζίτσου. Ολοκλήρωσε τις απίθανες δοκιμασίες και εξερεύνησε όλα τα κουλ δωμάτια στους 3 ορόφους. Αλλά πρόσεχε – οι ύπουλοι πολεμιστές-φίδια προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες με πολιορκητικό κριό! Πρέπε..
99,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71765
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τους Τζέι, Κάι, Ζέιν και Κόουλ για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό 4-σε-1 ρομποτικό όχημα ώστε να αντιμετωπίσουν την επίθεση των φιδιών! Κάθε νίντζα δεν μπορεί να νικήσει μόνος του τον Μηχανικό Κόμπρα και τον Καταστροφέα Βόα, αλλά όταν ενώνονται σαν ομάδα με μια ρομποτι..
109,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71766
Πρόσεχε – ο Λόιντ και η Νία δέχονται επίθεση από έναν στρατό επικίνδυνων φιδιών. Η Ιπτάμενη Οχιά είναι οπλισμένη με σπαθιά και μπορεί να ανυψωθεί στον αέρα με το τζετ πακ της, ενώ ο Δυναμίτης Πύθωνας εκτοξεύει βολές από τον καταπέλτη στο έδαφος. Πρέπει να προπονήσεις τον άγριο δράκο του Λόι..
69,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71772
Γρήγορα! Ο Λόιντ είναι μόνος και χρειάζεται τη βοήθειά σου! Τρέξε στη μάχη για να αντιμετωπίσεις τον Βασιλιά των Κρυστάλλων, που μεταμορφώθηκε σε έναν τρομακτικό Κένταυρο με 4 πόδια και πανίσχυρα φτερά. Πρόσεχε το μεγάλο σπαθί του και τους 3 επικίνδυνους πολεμιστές στο πλευρό του. Μπορεί να υπερτ..
69,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71771
Σειρά βασισμένη στην ταινία και στην τηλεοπτική σειρά Ninjago με οχήματα, φιγούρες και μυθικά πλάσματα θα σας ρίξουν στην μάχη με τις εχθρικές δυνάμεις και θα σας μάθουν τα μυστικά των ninja. Τα παιχνίδια Lego έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, της φαντ..
79,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71786
Κατέβα από τους ουρανούς με τον Ζέιν και τον τρομερό Δράκο Πάγου για να αντιμετωπίσεις 3 μοχθηρούς σκελετούς πολεμιστές. Μπες στην επίθεση με τα κοφτερά παγωμένα νύχια του δράκου, την ουρά και την παγωμένη ανάσα του! Όταν κερδίσεις τη σύγκρουση, ανακατασκεύασε το μοντέλο σε έναν εντυπωσιακό πολεμ..
109,99€
Κατασκευαστής: Lego Κωδικός: 012.71761
Ένωσε τις δυνάμεις σου με τον Ζέιν και την εντυπωσιακή EVO Ρομποτική Στολή Ενίσχυσης για να αντιμετωπίσετε τον επικίνδυνο Μηχανικό Κόμπρα σε μια σειρά από συναρπαστικές συγκρούσεις. Πρόσεχε το όπλο μπλάστερ του φιδιού! Αναβάθμισε τον Ζέιν και τη θωράκιση της στολής, μπες στο κόκπιτ και ανταπόδωσε..
9,99€
Εμφάνιση 1 έως 29 από 29 (1 Σελ.)