Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Hot Wheels

Hot Wheels
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΝG50
Το σετ Hot Wheels™ Απόλυτη Νταλίκα - Πίστα - Δεινόσαυρος μπορεί να καταβροχθίσει και να μεταφέρει περισσότερα από 20 αυτοκινητάκια κλίμακας 1:64 και μεταμορφώνεται σε έναν τρομακτικό δεινόσαυρο με μια πίστα στην πλάτη του! Όταν το χρησιμοποιείτε ως δεινόσαυρο-νταλίκα, τραβήξτε τον από τη λα..
99,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGΤ84
Εκτελέστε εντυπωσιακά ακροβατικά και κορυφαίες κινήσεις με αυτό το σετ fingerboard και παπουτσιών Hot Wheels Skate™. Τα Hot Wheels® συνεργάστηκαν με τον θρύλο του skateboarding Tony Hawk για να σχεδιάσουν τα πιο τέλεια σκέιτ! Το σετ περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά fingerboards, με εκπλ..
19,99€
Κατασκευαστής: Kidztech Κωδικός: 254.83169
Νέα γενιά αυτοκινητοδρόμων Hot Wheels Anti Gravity.Ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος Hot Wheels για αμέτρητους αγώνες! Μήκος διαδρομής 13,00 μέτρα με μαγνητικές ράγες για ανάποδη οδήγηση. 4 αυτοκινητάκια Hot Wheels με φώτα που ανάβουν. Στροφές και διαδρομή δύο ορόφ..
149,99€
Κατασκευαστής: Kidztech Κωδικός: 254.83161
Νέα γενιά αυτοκινητοδρόμων Hot Wheels Anti Gravity.Ειδικά διαμορφωμένος διάδρομος Hot Wheels για αμέτρητους αγώνες! Μήκος διαδρομής 6,60 μέτρα με μαγνητικές ράγες για ανάποδη οδήγηση. 2 αυτοκινητάκια Hot Wheels με φώτα που ανάβουν. Στροφές κατά τη διαδρομή του α..
89,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΒΗR15
Οι Hot Wheels Χρωμοκεραυνοί είναι εδώ και έτοιμοι για την περιπέτεια! Αλλάξτε χρώμα στα αυτοκίνητα Color Shifters® με ζεστό ή κρύο νερό. ..
3,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΜD53
Εξερευνήστε γνωστές τοποθεσίες με αυτά τα σετ παιχνιδιού Hot Wheels®. ?Κάθε σετ έχει απίθανες λεπτομέρειες, όπως περιστρεφόμενες πινακίδες, ράμπες και εκπλήξεις, και μπορεί να συνδεθεί το ένα με το άλλο, καθώς και με άλλα σετ Hot Wheels, για αμέτρητες ιστορίες. Το σετ περιλαμβάνει ένα αυτοκιν..
9,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΝL70
Το Hot Wheels™ City Γκαράζ είναι το μόνο γκαράζ που τα αυτοκίνητα μπορούν να πηδήσουν από τον ένα όροφο στον άλλον! Χρησιμοποιήστε το ασανσέρ για να μεταφέρετε τα αυτοκίνητα σε οποιοδήποτε επίπεδο και σταθμεύστε εκεί ή κατεβείτε πηδώντας στον κάτω όροφο. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποι..
31,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΚΧ48
Εξερευνήστε και τα τέσσερα επίπεδα πίστας για αγώνες, άλματα και περιπέτειες σε αυτό το Απόλυτο Γκαράζ Hot Wheels™. Κάθε επίπεδο εμπνέει ιστορίες με αγώνες, ακροβατικά σε λουπ και μία επική μάχη με ένα δράκο που τρώει αυτοκίνητα! Το σετ περιλαμβάνει δύο αυτοκινητάκια Hot Wheels® και έχε..
169,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗDΡ06
Οδηγήστε στο γκαράζ της πόλης Hot Wheels™, αλλά προσέξτε τον επικίνδυνο καρχαρία που επιτίθεται και τρώει ανυποψίαστα αυτοκινητάκια! Το σετ έχει τρία σημεία δράσης που ενεργοποιούν τυχαία τον καρχαρία για να διαπεράσει την πίστα και να καταβροχθίσει το αυτοκινητάκι. Αποδράστε και δείτε τον ..
54,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVF41
Η συλλογή Hot Wheels® Θηρία Εκτοξευτές περιλαμβάνει δύο θρυλικούς και αγαπημένους ήρωες των παιδιών: τον Τ-Rex και τον Καρχαρία, με τη μορφή εκτοξευτών (πωλούνται ξεχωριστά). Και οι δύο εκτοξευτές Hot Wheels® παρέχουν νέες προκλήσεις στα παιδιά, καθώς πρέπει να εκτινάξουν τα αυτοκίν..
7,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVG36
Το σετ παιχνιδιού Hot Wheels® Νταλίκα Καρχαρίας μετατρέπει το θρυλικό όχημα Hot Wheels® Καρχαρίας σε φορτηγό. Χάρη στον ειδικό μηχανισμό που ενεργοποιείται όταν τον σπρώχνετε, ο καρχαρίας αρπάζει αυτοκινητάκια με τα σαγόνια του και τα αποθηκεύει στην κοιλιά του. Πρέπει να ξεφορτώσετε; Υπά..
17,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΚΧ42
Νικήστε τον δεινόσαυρο και σώστε την πόλη Hot Wheels™! Διαθέτει εκτοξευτή και λουπ 22 εκ. όπου τα παιδιά εκτοξεύουν τα αυτοκίνητά τους Hot Wheel για να νικήσουν τον δεινόσαυρο. Όταν τα παιδιά τον νικήσουν, τα κίτρινα θυμωμένα μάτια του αλλάζουν! Το σετ περιλαμβάνει ένα αυτοκινητάκι Hot Whee..
34,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗDΝ95
Το σετ Hot Wheels™ City Επέκταση Πίστας περιλαμβάνει 10 κομμάτια πίστας που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία και την κατασκευή ενός αστικού τοπίου Hot Wheels®. Το σετ είναι ιδανικό για να χτίσετε τα θεμέλια οποιουδήποτε τοπίου Hot Wheels® ή για να βελτιώσετε μια υπάρχουσα κατασκευ..
21,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗDR29
Άγρια θηρία έχουν εισβάλει σε γνωστά σημεία της πόλης των Hot Wheels™, δημιουργώντας συναρπαστικά εμπόδια και επικές περιπέτειες που μπορούν να ζήσουν τα παιδιά με τα Hot Wheels® οχήματά τους. Αυτά τα σετ συνδέονται μεταξύ τους αλλά και με άλλα σετ, ώστε τα παιδιά να μπορούν να χτίσουν ..
21,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗDΡ02
Τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολλαπλές ανατροπές στο Hot Wheels™ Πίστα City με Περιστρεφόμενες Ρόδες καθώς περιστρέφουν το κεντρικό κλειδί και περνούν τα αυτοκίνητά τους μέσα από τους ημιδιαφανείς τροχούς του καταστήματος. Μόλις φτάσουν στην κορυφή, κατεβαίνουν από τη ράμπα και ξεκινούν νέες πε..
31,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΚΧ41
Το σετ παιχνιδιού Hot Wheels™ City Πίστα Πυροσβεστικός Σταθμός βασίζεται σε ένα αγαπημένο θέμα των παιδιών με ένα πολυεπίπεδο, ρυθμιζόμενο λουπ και προωθητή που ωθεί τα αυτοκίνητα μέσα από τον σταθμό και κάτω από μια ημιδιαφανή ράμπα που μοιάζει με νερό.Η βάση διαθέτει συναρπαστικές λεπτομέ..
31,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΚΧ43
Ζήστε την εμπειρία επικών αγώνων με το σετ Hot Wheels™ City Πύργος Ταχύτητας 2 σε 1.Αυτό το καινοτόμο σετ παιχνιδιού μετατρέπεται από δύο αγωνιστικές πίστες με πύλες εκκίνησης σε μία μονή πίστα με ύψος 66 εκ.Με λεπτομέρειες στη βάση και 1 αυτοκινητάκι Hot Wheels, αυτό το σετ αποτελεί εξαιρε..
40,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΒΝ63
Για την αρχική αποκάλυψη του οχήματος, γεμίστε τον κύλινδρο με νερό και στριφογυρίστε το αυτοκίνητο μέχρι το νερό να αλλάξει χρώμα! Βγάλτε το από το νερό για να αποκαλυφθούν τα απίθανα σχέδια! Αλλάξτε ξανά την εμφάνιση του αυτοκινήτου βουτώντας το σε ζεστό νερό και στη συνέχεια αλλάξτε την ξανά, ..
11,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΒG25
Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες Mario Kart™ και να κάνουν αγώνες ταχύτητας και τρελά άλματα με τα Hot Wheels® Mario Kart™ 1:64!Δώστε ταχύτητα στη φαντασία τους επιλέγοντας τον αγαπημένο τους παίκτη Mario Kart™ μεταξύ πολλών χαρακτήρων. Συνδυάσ..
4,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGΚ59
Τα Hot Wheels φέρνουν τη γρήγορη δράση του κόσμου του Mario Kart στην πραγματική ζωή με ένα Circuit Slam Track εμπνευσμένο από το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι. Αγωνιστείτε με τον αγαπημένο χαρακτήρα Mario Kart των παιδιών, Mario ως όχημα καρτ και ξεπεράστε εμπόδια και προκλήσεις — ακριβώς όπως ..
42,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΗΚ15
?Τα Hot Wheels® ζωντανεύουν τον γρήγορο σε δράση κόσμο Mario Kart™ με αυτό το σετ, εμπνευσμένο από αγαπημένους αγώνες από το διάσημο βιντεοπαιχνίδι. Τρέξτε το αγαπημένο σας Mario Kart™ και ξεπεράστε τα εμπόδια και τις προκλήσεις - όπως ακριβώς στο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά πάνω ..
62,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GCΡ26
Τα Hot Wheels® ζωντανεύουν τον γρήγορο σε δράση κόσμο Mario Kart™ με αυτά τα τρία σετ που είναι εμπνευσμένα από αγαπημένους αγώνες από το διάσημο βιντεοπαιχνίδι. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα αντίγραφο αυτοκινήτου Mario Kart™ που τα παιδιά μπορούν να εκτοξεύσουν για να ξεπεράσουν τα ε..
27,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: DΚΤ27
Εμπνευσμένα από περιπέτειες των σούπερ ηρώων της Marvel, όπως ο Spiderman, ο Ironman κα. Περιλαμβάνει 1 αυτοκινητάκι. Καθένα πωλείται ξεχωριστά. Σχέδια και χρώματα μπορεί να διαφέρουν.  ..
12,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΤV14
Mattel Hot Wheels Πίστα Γιγάντιο Λουπ GTV14-Zήστε μοναδικές στιγμές δράσης, κόντρες και συγκρούσεις οχημάτων σε αυτή τη μοναδική πίστα. Τοποθετήστε το όχημα στο σημείο εκκίνησς και περάστε το και από την ειδική υποδοχή που αυξάνει τη φόρα του, ώστε να γυρίσει, κάνοντας τρελές σβούρες στο λουπ. Λε..
64,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΝΒ96
Τα παιδιά μπορούν να ζήσουν συναρπαστικές συγκρούσεις σε αυτό το σετ Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers™! Πέντε σημεία συντριβής υποδεικνύουν πού ενεεργοποιείται η δράση και η βάση κουνιέται για ακόμα περισότερη διασκέδαση. Το σετ περιλαμβάνει ένα όχημα Hot Wheels® Monster Trucks ..
39,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗCΒ50
Όταν τα φώτα σβήνουν, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με τα φορτηγά Hot Wheels® Monster Trucks που φωσφορίζουν στο σκοτάδι! Τα στοιχεία πάνω σε κάθε όχημα που λαμπυρίζουν στο σκοτάδι φέρνουν νέα διάσταση στην έννοια "ταχύτητα του φωτός", ενώ οι γιγάντιες ρόδες και τα φανταστι..
7,50€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΥJ44
Aυτά  τα  οχήματα  Hot  Wheels®  κλίμακας  1:64  είναι  ιδανικά  για  συναρπαστικούς  αγώνες  και  συγκρούσεις!  Ανταγωνίζονται  σώμα  με  σώμα  με  τις  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ρόδες  τους!  ..
5,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GRΗ81
Aυτά τα οχήματα Hot Wheels® Monster Trucks κλίμακας 1:64 είναι ιδανικά για συναρπαστικούς αγώνες και συγκρούσεις! Κάθε σετ περιλαμβάνει μεταλλικό όχημα Hot Wheels® σε ασορτί σχεδιασμό ώστε και τα δύο να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συγκρούσεις. Κάθε συσκευασία έχει πληροφορίες, όπως όνομ..
7,50€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗJF39
Τα οχήματα Hot Wheels® Monster Trucks Color Reveal™ διασκεδάζουν τα παιδιά με απίθανες εκπλήξεις! Μέσα σε κάθε κύλινδρο υπάρχει ένα όχημα Hot Wheels® Χρωμοκεραυνός σε κλίμακα 1:64 που καλύπτεται με ειδική επίστρωση Color Reveal™ και μια δεξαμενή νερού με κλιπ.Για την αρχική απ..
10,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGΧ06
HOT WHEELS - MOSNTER TRUCKS COLOR SHIFTERS 4 ΣΧΕΔΙΑ ..
8,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗGV14
Με το σετ Hot Wheels® Monster Trucks με Κροκόδειλο, οι συγκρούσεις και οι εκπλήξεις με την αλλαγή χρώματος είναι συναρπαστικές! Εκτοξεύστε τον Χρωμοκεραυνό και όταν πέσει μέσα στο στόμα του κροκόδειλου με το κρύο νερό, δείτε το να αλλάζει χρώμα! Στείλτε πάλι τον Χρωμοκεραυνό να συγκρουστεί στ..
33,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GWW13
Μεταμορφώστε τα αυτοκίνητα Hot Wheels® σε Monster Trucks με τον επαναστατικό Monster Maker! Ενσωματώνει Monster Trucks και αυτοκίνητα Hot Wheels® κλίμακας 1:64 προσφέροντας έναν ολοκαίνουργιο τρόπο παιχνδιού. Το σετ διαθέτει πέντε σασί διαφορετικών χρωμάτων, ενώ το κάθε σασί συνοδεύεται α..
8,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥL09
Τα σετ παιχνιδιού Hot Wheels® Monster Trucks Hero Play επιτρέπουν στα παιδιά να κάνουν μάχες μεταξύ άγριων πλασμάτων και των ηρωικών αντιπάλων τους!Τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους καθώς βάζουν στη μάχη το συμπεριλαμβανόμενο όχημα κλίμακας 1:64 και αντιμετωπίζουν την πρόκλη..
14,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΝΒ92
Τα παιδιά μπορούν να ζήσουν συναρπαστικές συγκρούσεις... στις παλάμες των χεριών τους με τα σετ παιχνιδιού Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers™. Η βάση κάθε σετ κουνιέται και τα οχήματα χτυπούν σε καθορισμένα σημεία συντριβής. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα Hot Wheels® Monster Truck και..
31,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΝΒ87
Τα παιδιά μπορούν να ζήσουν συναρπαστικές συγκρούσεις... στις παλάμες των χεριών τους με το σετ παιχνιδιού Hot Wheels Monster Trucks Arena Smashers™. Κάθε σετ παρουσιάζει μια διαφορετική, δυναμική πρόκληση που θα λατρέψουν τα παιδιά 4 ετών και άνω. Τα σετ έχουν θέμα να ζωντανέψουν έναν διαφ..
17,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΚΥ01
Δύο διαφορετικά σετ εκτοξευτών για την απόλυτη δράση με αυτοκινητάκια Hot Wheels® ΚΑΙ Hot Wheels® Monster Trucks! Εμπνευσμένα από τα αγαπημένα Monster Trucks: Shark Wreak™ και Bone Shaker™! Τα παιδιά φορτώνουν το αυτοκινητάκι και το Monster Truck και εκτοξεύουν. Τα σετ συνδέον..
17,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GVΚ48
Το Hot Wheels® Monster Trucks Σούπερ Ρόδα κλείνει και έχει λαβή για μεταφορά και ανοίγει για να αποκαλύψει μια κορυφαία αρένα κόλπων για πολλές συγκρούσεις και αποθήκευση. To σετ συναρμολογημένο έχει 88 εκ. μήκος και απίθανα χαρακτηριστικά. Η τεράστια ρόδα περιλαμβάνει ένα όχημα Tiger Sh..
34,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: GΥL14
Το σετ παιχνιδιού Hot Wheels® Monster Trucks Πίστα Ηφαίστειο με T-Rex είναι ο απόλυτος προορισμός για τους φαν των Monster Trucks! Ο εκπληκτικός συνδυασμός φανταστικής και κλασικής αρένας διαθέτει ένα τεράστιο ηφαίστειο, τον T-Rex, δύο τεράστια λουπ, εκτοξευτές και πολλαπλές ζώνες για συγκρού..
149,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: ΗΒΝ02
Αυτό το σετ Hot Wheels® Monster Trucks προσφέρει επικές αγωνιστικές προκλήσεις, που γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές όταν σβήνουν τα φώτα! Τα μπλε, πράσινα και κίτρινα μέρη του σετ λάμπουν στο σκοτάδι για να φωτίσουν τη δράση στην πίστα. Εκτοξεύστε τα οχήματα δίπλα-δίπλα για να αγωνιστούν γύρ..
37,99€
Κατασκευαστής: Mattel Κωδικός: FΥJ64
Οχήματα  Hot  Wheels®  Monster  Trucks  κλίμακας  1:64  έτοιμα  να  διαλύσουν  τους  αντιπάλους  τους!  Αυτά  τα  δύο  Monster  Trucks  οχήματα  είναι  πανέτοιμα  να  αναμετρηθούν &nb..
11,99€