Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Η αξία του παιχνιδιού

26 Απρ Δραστηριότητες για τις διακοπές του Πάσχα
toysworld.gr 0 3597
Όλα τα παιδιά τις διακοπές του Πάσχα λατρεύουνεμα και από τους γονείς δραστηριότητες περιμένουνεείμαστε σίγουροι πως όλοι κάτι έχετε ετοιμάσει και στο πρόγραμμα των ημερών το έχετε ήδη εντάξειΓια πάμε..
06 Απρ Η εποικοδομητική ήττα στο παιδικό παιχνίδι
toysworld.gr 0 3016
Το αποτέλεσμα κάθε ενέργειας μας είτε αυτή είναι επιτυχημένη είτε ένα αποτυχημένη δείχνει και το μέγεθος της προσπάθειας μας. Για να επιτύχουμε χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια σε οποιονδήπ..
03 Ιαν χαχαχα και χοχοχο οι κάλτσες κρύβουν μυστικό
toysworld.gr 0 1571
χαχαχα και χοχοχο οι κάλτσες κρύβουν μυστικόΈνα Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι του www.toysworld.gr  στις σελίδες του οποίου ταξιδεύουμε στον κόσμο ενός ονείρου!Τα ζωάκια στο δάσος μαζεύονται για να διαβά..
27 Δεκ Το μιμητικό παιχνίδι ως πρώτη επαφή μας με την ενήλικη ζωή
toysworld.gr 0 2353
Οι άνθρωποι  -δεν είμαι δα και ο πρώτος που το λέει- είμαστε εκ φύσεως μιμητικά όντα. Από την αρχή της ζωής μας και χωρίς καν να το καταλάβουμε μιμούμαστε κινήσεις, γκριμάτσες, συμπεριφορές και επιλογ..
27 Δεκ Η αποδοχή και η προσαρμογή
toysworld.gr 0 1490
Όλες οι εποχές έχουν τη χάρη τους και τις ομορφιές τους, όμως η άνοιξη είναι για τους περισσότερους η αγαπημένη εποχή. Ο κάθε ένας την αγαπά για τους δικούς του λόγους. Είναι η εποχή που θα φτερουγίσε..
12 Δεκ Το παιχνίδι
toysworld.gr 0 1953
"Μαθαίνει κανείς περισσότερα σε μία ώρα παιχνιδιού παρά σε έναν χρόνο συζητήσεων".ΠλάτωναςΣύμφωνα με την παραπάνω φράση θα ήθελα να σας αναφέρω τις ανάγκες για επικοινωνία μέσα από το παιχνίδι που εκφ..
12 Δεκ Δραστηριότητες και παιχνίδια εντός του σπιτιού για παιδιά και γονείς
toysworld.gr 0 1649
Δεν υπάρχει ,πιστεύω, ίχνος υπερβολής και αμφιβολίας στο να πούμε ότι το παιχνίδι “κυλάει στο αίμα” των παιδιών. Δε χάνουν ευκαιρία για να παίξουν, εκφράζονται και ψυχαγωγούνται παίζοντας, επικοινωνού..
12 Δεκ Το δημιουργικό παιχνίδι ως μέσο επιβράβευσης και όχι τιμωρίας
toysworld.gr 0 1494
Την τελευταία δεκαετία η τεχνολογία έχει κατακλύσει τα πάντα γύρω μας και έχει αλλάξει ραγδαία τον κόσμο, εισάγοντας «καινά δαιμόνια» από τον τρόπο που θα κάνει κανείς τις αγορές του και θα πληρώσει μ..
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)