Menu
Your Cart
ΕΣΠΑ-Ψηφιακό Άλμα

Horses of Waterfall

Horses of Waterfall
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71470
Η Amelia και ο Ben πηγαίνουν με τα άλογά τους μια βόλτα στην παραλία! Μαζί τους έχουν κάθε λογής καλούδια για ένα υπέροχο πικ νικ. Δεν ξεχνούν να κρατούν καρότα για τα αγαπημένα τους άλογα. Το Μεγάλο Ράντσο στους πρόποδες των Λευκών Όρων είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τα άλογα. Τόσο ο..
19,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71495
Περιλαμβάνει βάθρο για την τελετή απονομής, διάφορα εμπόδια και άλλα αξεσουάρ για άλογα. Η μεγάλη μέρα έφτασε! Σήμερα είναι οι αγώνες ιππασίας. Τα άλογα παίρνουν θέση και το τουρνουά ξεκινά. Θα περάσον διάφορα εμπόδια όπως αυλάκια με νερό και κοντάρια, επιδεικνύοντας σε όλους τις δεξιό..
27,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71496
Οι δύο μικροί φίλοι πηγαίνουν βόλτα στην εξοχή. Η άμαξα διαθέτει χώρο για το καλάθι του πικ νικ και για τα ψώνια. Ανεβείτε στην άμαξα και φύγαμε για μία υπέροχη βόλτα στην ύπαιθρο! Τα παιδιά, γεμάτα χαρά, περνάνε από πολλά μονοπάτια και κάνουν μικρές στάσεις για πικ νικ. Ειδικά χαρακτηριστικ..
14,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71355
Η Zoe θέλει να γίνει η καλύτερη ιππεύτρια του Ράντσου. Για να το πετύχει αυτό, προπονείται καθημερινά με το αγαπημένο της άλογο του οποίου η ουρά και η χαίτη μπορούν να χτενιστούν. Μαζί περνούν όλη την ημέρα τους εξασκώντας τις δεξιότητές τους στην υπερπήδηση εμποδίων. Στο τέλος κάθε προπόνησης, ..
24,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71358
Το μεγαλύτερο πάθος της Ellie είναι η ιππασία άγριας δύσης. Το άλογό της, Sawdust, είναι πάντα έτοιμο για νέες περιπέτειες. Προπονείται σκληρά και σπάνια χρειάζεται τη βοήθεια της Ellie για να καταλάβει ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη του κίνηση. ..
9,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71497
Περιλαμβάνει κουβέρτα και όλο τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για τη φροντίδα του αλόγου. Ελάτε να βοηθήσουμε την ιππίατρο να φροντίσει το τραυματισμένο αλογάκι. Πρώτα από όλα, θα το εξετάσουμε για να δούμε τι ακριβώς του συμβαίνει. Τελικά, έχει τραυματιστεί στο πέταλο. Η ιππίατρος τοποθετε..
12,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71354
Η Isabella είναι blogger και τα περισσότερα άρθρα της είναι αφιερωμένα στα αγαπημένα της άλογα. Στόχος της είναι να γίνει η απόλυτη influencer. Όταν επισκέπτεται το κομμωτήριο αλόγων, δεν σταματά να βγάζει βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που τα αλογάκια απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Λατρεύει να χτε..
34,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71352
Στην Κτηνιατρική κλινική αλόγων του Phil και της Harleen, υπάρχει όλος ο απαραίτητος ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός. Η κλινική συνδυάζεται με το Μεγάλο Ράντσο (κωδ.: 71351-πωλείται ξεχωριστά) για ακόμα περισσότερη διασκέδαση σε κάθε παιδικό δωμάτιο. ..
69,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71493
Η εκπαιδεύτρια ιππασίας, Joanna, έχει έρθει στο Μεγάλο Ράντσο για να μάθει στην Khira και την παρέα της να ιππεύουν τα άλογά τους. Το όχημα διαθέτει χώρο για έως δύο άλογα και καμπίνα οδηγού με δύο καθίσματα. Πάνω από τον χώρο των αποσκευών υπάρχουν δύο κρεβάτια. Περιλαμβάνει κιόσκι, περίφραξη κα..
64,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71351
Στους πρόποδες των Λευκών Ορέων της Καλιφόρνιας, μπροστά από τους εντυπωσιακούς καταρράκτες, βρίσκεται το Μεγάλο Ράντσο - μια φάρμα αλόγων που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί δημοφιλή προορισμό για οικογένειες. Το Ράντσο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και φράχτη που μπορεί να συναρμολογηθεί με..
139,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71357
Ο Ben είναι ο πεταλωτής του Μεγάλου Ράντσου (κωδ.: 71351-πωλείται ξεχωριστά) και έχει πάντα μαζί του ένα αμόνι, μια λαβίδα και ένα σφυρί. Ελέγχει και καθαρίζει τις οπλές των αλόγων πριν ανάψει τα κάρβουνα του σιδηρουργείου για να είναι όλα έτοιμα για το πετάλωμα. Τα συγκεκριμένα πέταλα και τα καρ..
14,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71498
Το σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα παιδάκι, ένα άλογο, ένα πουλάρι καθώς και ένα καλάθι γεμάτο με τροφή. Το κοριτσάκι φροντίζει το άλογο και το μικρό του, προσφέροντάς τους νερό, τροφή και χάδια. Αργότερα, κάνουν μια μικρή εκδρομή και το πουλάρι δεν φεύγει λεπτό από το πλάι της μαμάς του.Ειδ..
9,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71494
Εδώ τα άλογα ξεκουράζονται μετά από μία κουραστική μέρα. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στάβλου, τα άλογα πλένονται και στη συνέχεια τα περιποιούνται με τη βοήθεια διαφόρων αξεσουάρ. Καλώς ήρθατε στον Στάβλο αλόγων του Μεγάλου Ράντσου. Εδώ, τα πόνυ έχουν άπλετο χώρο να τρέξουν και δέχοντα..
34,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71353
Η Amelia φροντίζει όλα τα άλογα του Μεγάλου Ράντσου. Εκεί θα συναντήσουμε και τον Whisper, ένα άλογο με χαίτη και ουρά μπορούν να χτενιστούν. O Whisper λατρεύει να επισκέπτεται τον στάβλο γιατί περνάει ευχάριστο χρόνο με αγαπημένους του φίλους, τα αλπακά και το μικρό πουλάρι. Το μικρό αλογάκι δεν..
39,99€
Κατασκευαστής: Playmobil Κωδικός: 047.71356
Το Μεγάλο Ράντσο (κωδ.: 71351-πωλείται ξεχωριστά) έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει πολλά άλογα. Σήμερα, καταφθάνουν από τη διπλανή πόλη τρία πανέμορφα αγωνιστικά άλογα έτοιμα να ζήσουν νέες περιπέτειες. Κάθε άλογο διαθέτει τα δικά σου αξεσουάρ ιππασίας. ..
19,99€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)